Redirectioneaza 2%

Una dintre tradițiile portofoliului de fapte bune este redirecționarea a 2% din impozitul anual pe venit pentru organizațiile nonguvernamentale.

Susținând dintotdeauna diverse proiecte în domenii sociale ca sportul, , legea cu privire la 2% din impozitul pe venit ne permite să facem lucruri frumoase și să ajungem acolo unde nevoia este mai mare.

Ca persoană fizică poți face și tu fapte bune prin valorificarea oportunității pe care o oferă legislația în vigoare și să susții AO Fotbal Club FC Cimislia, redirecționând 2% din impozitul anual pe venit pentru a sustine dezvoltare fotbalului la Cimislia.

Așadar, din impozitul tău la stat vor ajunge 98%, iar 2% vor fi direcționate promovarii fotbalului de catre FC Cimsilia. Tu alegi unde vrei să ajungă banul tău.

Ceea ce trebuie să faci este simplu și ușor.

Persoanele fizice pot redirecționa anual 2% din impozitul lor pe venit odată cu depunerea declarației cu privire la impozitul pe venit la orice direcție de deservire a Serviciului Fiscal de Stat. Pentru aceasta este necesar să ții cont de următoarele aspecte:

  • declarația cu privire la impozitul pe venit trebuie să fie depusă până la data de 30 aprilie 2023;
  • poți solicita direcționarea a 2% din impozitul pe venit către o singură entitate nonprofit sau unitate de cult.

Rechizitele noastre bancare in MDL:

Beneficiar

ASOCIATIA OBSTEASCA FOTBAL CLUB CIMISLIA – FC CIMISLIA

Codul Fiscal

1010620002688

Codul IBAN

MD26AG000000022514730642

Banca Beneficiara

BC”MOLDOVA-AGROINDBANK” SA

AGRNMD2X782

Doar impreuna putem castiga!!!